Известие

Collapse
No announcement yet.

Оглед на 166 2.4 175 к.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Оглед на 166 2.4 175 к.с.

Въпроса ми е някой гледал ли е тази бонбонка , защото най-добрия ми приятел сериозно се е замислил да я взима ?
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...385&f1=details
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Колега, същата Алфа я има при едно приятелче. Пак 2005, 175 к.с. със всички екстри. Обслужена. Мисля, че и иска 11000 лв.
    Ако имаш интерес ще ти пратя телефона му.
    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Не знам какво са правили по нея но изглежда доста запазена !
      AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Ми Любо,палите твойта лимузуна и отивате наместо и я гледата,и така,кола се купува като кутия цигари,колкото и добре да изглежда,все ще има какво да и се прави,все пак не е чисто нова!
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Колега, същата Алфа я има при едно приятелче. Пак 2005, 175 к.с. със всички екстри. Обслужена. Мисля, че и иска 11000 лв.

Пак ли е автоматик?
          Last edited by Maco; d.m.y г., 12:10.
          Alfa Romeo 156 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Maco Покажи съобщение

Пак ли е автоматик?
            Да, автомат е.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
              Въпроса ми е някой гледал ли е тази бонбонка , защото най-добрия ми приятел сериозно се е замислил да я взима ?
              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...385&f1=details
              Да, гледал съм я преди няколко месеца, тя е там от есента. Няма забележки по боята (страхотен кафяв металик!) и интериора, мотора работи нормално. Тогава май и търсеха към 14 000 лева, проблема идва от евентуалната профилактика на автоматичната скоростна кутия, която според познавачи от форумните сервизи отивала на 2-2500 лв.

п.п. На снимката изглежда сива, но наживо е много интересен цвят близо до кафяв металик.
              Last edited by RPWWD; d.m.y г., 14:04.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Гледал съм само обявата и колата ми се струва много запазена,само това че е автоматик не ме кефи
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Точно че ако беше ръчка до сега да е отнесена 100 пъти!!!
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Значи другата седмица мисли да я вземе колицата ! Въпроса сега е следния колко и струва първоначалното обслужване (колко и какво масло-двигател,автомат) и всико необходимо ? Ако може да помогнете и с цени ще е супер !
                    П.С. Благодаря ви !!!

Comment

Обади ми се,ще ти кажа какво да направиш!
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Въпроса сега е следния колко и струва първоначалното обслужване (колко и какво масло-двигател,автомат) и всико необходимо ? Ако може да помогнете и с цени ще е супер !
                        П.С. Благодаря ви !!!
                        Айде, почва се...................късмет колега...., много късмет!!!!
                        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                        sigpic

Comment

Значи разбрах , че маслото е 5 w40 , но ми изпадна 0 w30 ще стане ли ?

Comment

Значи разбрах , че маслото е 5 w40 , но ми изпадна 0 w30 ще стане ли ?
                            Не си прави експерименти
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              Не си прави експерименти
                              Дам , знам ! Но мисълта ми беше айде да поясна , че имам и от двета , но кое е по-доброто ?

Comment

Working...
                              X